Video reklame pružaju najbolje rezultate

video-reklame

07/10/2020

Video reklame danas su kralj marketinga, a kroz godine sadržaj koji je najbolje prolazio na internetu se je mijenjao.

Na početku je to bio tekst, pa je sa boljim brzinama interneta bila omogućena i glazba i slike, dok je tek sada, kada su internet brzine postale dovoljne, video sadržaj postao glavni sadržaj. Kako i ne bi, kada slika govori tisuću riječi, a video više od milijun!

Video reklame

Prilikom reklamiranja proizvoda ili usluge ne postoji bolji način da privučete ciljane ljude od video oglasa.

Video reklama detaljno može prezentirati svaku stvar, a uz to ne zahtjeva od korisnika da čita, već mu na zanimljiv način prezentira stvari. Naravno, kako bi video reklame pružale najbolje rezultate, potrebno je da ih kreiraju profesionalci, koji znaju kako na zanimljiv i zabavan način kreirati video.

Zbog čega koristiti video za oglašavanje?

Postoje 3 bitna razloga zbog čega biste trebali razmisliti o tome da koristite video reklame kod oglašavanja:

Korisnici društvenih mreža obožavaju video

Prema istraživanjima, korisnici društvenih mreža najviše preferiraju video sadržaj. Kao dodatan plus za video je to što društvene mreže također vole video sadržaj, jer najviše korisnike zadržava na mreži i tako mu daju najveći doseg. Tako osim što pratiteljima servirate sadržaj koji preferiraju, vaše objave postaju vidljivije.

2. Video reklame dobivaju najveći angažman

Jedno od mjerila kvalitete objava na društvenim mrežama može biti angažman na objavi. Na video sadržaje korisnici najviše reagiraju, bilo da se radi o lajkovima, podjelama ili komentarima. Osim toga, prema nekim istraživanjima postoji čak 85% veća vjerojatnost da će korisnik kupiti proizvod ako ga vidi na videu u odnosu na slike i tekst.

Video oglasi dobivaju najbolje rezultate

Ako namjeravate oglašavati svoje proizvode ili usluge, video reklame su najbolja opcija jer dosežu najveći broj ljudi i ostvaruju najbolji ROI. TNT grupacija trenutno nudi akciju na izradu video reklama po cijeni od samo 117€! Ako trebate profesionalni video za svoje poslovanje, posjetite: VIDEO.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana