„Dobar glas daleko se čuje!“

Radio oglašavanje

Radio oglašavanje jedan je od najefikasnijih oblika oglašavanja, koji za mali ulog nudi široki doseg publike. Iskoristite prednosti radija i doprite do velikog broja slušaoca za najmanju cijenu u BiH. U TNT Grupaciji se nalazi 7 lokalnih stanica, koje čine poznate radio brendove TNT radio i Narodni radio.

radio oglašavanje

Pametna investicija

Radio oglašavanje je kvalitetna investicija za vaše poslovanje, koja će vašu reklamu prezentirati hiljadama slušatelja. Jedan od najefikasnijih medija za oglašavanje je radio, koji mnogi ljudi i dalje slušaju na poslu, tokom vožnje automobilom ili kod kuće.

Radio stanice

TNT grupacije

Velike i uspješne korporacije, poput Coca-Cole, prepoznale su radio kao efektivan medij za oglašavanje!

Mnogi radio smatraju medijem prošlosti i u potpunosti odbacuju mogućnost oglašavanja na njemu. To razmišljanje je u potpunosti krivo, jer je radio i dalje jedan od najefektivnijih oblika oglašavanja. Razlog isplativog oglašavanja na radiju je niska cijena i veliki broj slušatelja. Uz kreativne reklame i ciljano oglašavanje na radiju, uspjeh je zagarantiran!

Iskoristite prednosti glasovnog oglašavanja i podignite vaše poslovanje na viši nivo. Osmislite kreativnu reklamu, pronađite vašu ciljanu publiku, kontinuirano se reklamirajte i osigurajte uspjeh vašem poslovanju. Putem radio oglašavanja možemo podići vašu prepoznatljivost diljem BiH, a nudimo i ciljano lokalno oglašavanje u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Travniku ili istovremeno na svim lokacijama!

Saznajte više o prednostima radio marketinga na modernim stanicama.

„U 25 godina postojanja TNT Radija, na njemu se je oglašavalo više od 500 uspješnih biznisa.“

radio oglašavanje
radio oglašavanje

TNT Radio

ciGlavna potvrda kvalitete TNT radio stanice je već 25 godina emitiranja i više od 900 hiljada slušatelja. Odlična muzika, lokalne vijesti, razne nagradne igre i društveno odgovorne akcije svakodnevni su program stanice. Emitirajte vaše radio reklame ciljano u Sarajevu, Tuzli, Travniku i Zenici ili na svim lokacijama odjednom!

radio oglašavanje

Narodni Radio

Proteklih godina TNT grupacija najviše je ulagala u radio brendove, a Narodni radio jedan je od njih. Predstavite svoje poslovanje slušateljima kvalitetno odabrane narodne muzike i oglasite se među publikom u Sarajevu, Zenici, Lašvanskoj dolini i Tuzli. Potencijalni broj slušatelja Narodnog radija premašuje 1 milijun.

92%

Klijenata ponovo zakupi našu uslugu ciljanog oglašavanja na radiju.

450+

Radijskih reklama kreiramo u toku jedne godine. 

15x

Su uspješnije ciljane kampanje na formatiranom lokalnom radiju.

Radio oglašavanje na pravi način

2 poznata radijska brenda u BiH sa 7 lokalnih radio stanica garantiraju vam impresivne rezultate. Zbog mogućnosti oglašavanja širom BiH ili ciljanog oglašavanja samo na lokalnim područjima, TNT Grupacija zadovoljit će sve vaše potrebe!

radio oglašavanje

Rezultat koji se može mjeriti

Krenite u radio oglašavanje na najbolji mogući način, jer TNT Grupacija donosi vam kompletnu uslugu brige oko kreiranja radijskih reklama i prezentacije vašeg preduzeća slušateljima. Donosimo rezultate koji će biti vidljivi od prvoga dana, te vam dostavljamo izvještaje o obavljenom poslu.

radio oglašavanje
Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno – prijateljski odnos.
Rusmir Alibegović

Komercijalni direktor, UTD Best Travnik

radio oglašavanje
Fleksibilnost, profesionalnost i pouzdanost obilježavaju saradnju MI-BOSPO-a i TNT Grupacije već godinama. TNT brzo reaguje na naše potrebe i zahtjeve, te na svaku situaciju odgovaraju visokim stepenom kreativnosti što nas čini izuzetno zadovoljnim našim partnerskim odnosom. MI-BOSPO se potpuno oslanja na TNT ekipu za ostvarenje komunikacijskih i poslovnih ciljeva.
Azra Berilo

Menadžerica za odnose s javnostima, MI-BOSPO

radio oglašavanje

Od samih početaka smo zajedno. Oslonac i podrška jedni drugima preko dvadeset godina.
Mi smo tim. Jednostavno to je to.

Samer Dolovac

Menadžer putničke agencije, Santours

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana