„Slika vrijedi hiljadu riječi!“

TV oglašavanje

Najpopularniji i najrašireniji oblik marketinga je TV oglašavanje. Vizualno predstavite svoje poslovanje širokoj publici gledatelja i dosegnite nove kupce ili klijente. Nudimo oglašavanje na 4 popularna TV kanala u BiH, pomoću kojih možete doseći ciljanu publiku.

TV reklama za svaki budžet

TV oglašavanje ne mora biti skupo i rizično! Nudimo reklame za svaki budžet, s kojima ćete znatno proširiti svoj brend u očima javnosti. Krenite s reklamiranjem na nekom od naša 4 TV kanala i predstavite se gledateljima diljem BiH!

TV stanice

u TNT grupaciji

Reklamiranje na nacionalnim televizijama zahtjeva pozamašan budžet, koji u konačnici ne mora biti isplativ. Ključ efektivnog reklamiranja na televiziji su tematske televizije, koje osim ciljanih gledatelja, nude i puno bolje cijene za oglašavanje.

Iskoristite potencijal manjeg tržišta i ciljanog oglašavanja, te s minimalnim budžetom postignite maksimalnu učinkovitost. Kabelske televizije nude razne tematske kanale, preko kojih se možete obratiti samo publici koju zanima ono što nudite.

Istraživanja su pokazala lojalnost gledatelja tematskih televizija, zbog ispunjavanja njihovih želja i potreba. Snaga oglašavanja na tematskim kanalima leži upravo u tome, te su naše reklamne kampanje znatno efektivnije od konkurencije.

Kanal 6 HD

Kanal 6 nalazi se u ponudi raznih kablovskih operatera u BiH, regiji i dijaspori. Raskošan program zabavnih emisija, vijesti, serija i filmski maraton čine ga jednim od omiljenih TV kanala. Sedmično ga prati više od 1.2 miliona gledatelja, što ga čini najgledanijom televizijom u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Sevdah TV

Najgledaniji muzički kanal u Bosni i Hercegovini, koji njeguje tradicionalnu narodnu pjesmu – sevdalinku. Naši gledatelji svakodnevno uživaju u pomno odabranom programu kanala, u kojem se emitiraju najljepše sevdalinke sadašnjosti i prošlosti. Prezentirajte svoje poslovanje starijim gledateljima, koji su u većini na ovom TV kanalu.

TNT Kids TV

Kanal namijenjen mlađoj publici, koji nudi razni zabavni i kreativni sadržaj vašim mališanima. Kroz brojne animirane i zabavne programe koji su sinkronizirani, potičemo kreativnost i maštu kod djece. Osim mlade publike koja gleda ovaj kanal, gledatelji ovog kanala su i roditelji djece, koji su idealna ciljana skupina za reklamiranje stvari za djecu.

DP TV

+18 kanal DP HD namijenjen je zemljama istočne Europe, no nalazi se i u ponudi desetak manjih operatera iz BiH. Sadržaj kanala namijenjen je odraslima, a velika većina gledatelja je muška populacija. Potencijal reklamiranja na ovom kanalu je ogroman, od sportskih događaja ili kladionica, do raznih drugih stvari koje zanimaju muškarce. Nebo je granica

91%

Gledatelja redovno prati program lokalnih televizija.

80+

Operatera u ponudi ima naše tematske televizije.

15%

Manje gledatelja prebaci kanal za vrijeme reklama na tematskoj televiziji.

S nama je lakše do uspjeha

4 poznate tematske televizije u BiH, s gledateljima kojima možete ponuditi ciljanje reklame, garantiraju isplativost ulaganja u oglašavanje. Nudimo mogućnost oglašavanja na svim kanalima i doseg širokog kruga ljudi ili ciljano reklamiranje na određenom TV kanalu.

Rezultat koji se može mjeriti

Krenite u TV oglašavanje po odličnim cijenama i proširite svoje poslovanje na gledatelje diljem BiH. Donosimo rezultate koji će biti vidljivi od prvog dana reklamiranja i podignuti vaše poslovanje u očima javnosti. Nudimo i stvaranje TV reklama koje će zainteresirati javnost za vaše poslovanje!

Sa TNT Grupacijom sarađujemo već duže vrijeme na obostrano zadovoljstvo. Vrlo je pozitivno i zahvalno imati s druge strane poslovnog partnera, kod kojeg su istovremeno prisutni znanje, želja za rezultatom i visok nivo profesionalnosti, jer win-win situacija je tada gotovo zagarantovana.
Kenan Đonko

CMO - Direktor produkta i marketinga, Telemach

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar

Menadžer korporativnih komunikacija, Addiko Bank

Vrlo profesionalan odnos, fleksibilan pristup, kao i stalna težnje da svojim partnerima olakšaju ostvarenje postavljenih ciljeva, čine ovaj tim posebnim i čini ih timom s kojima zadovoljstvo uspostaviti poslovno – prijateljski odnos.
Rusmir Alibegović

Komercijalni direktor, UTD Best Travnik

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

Copyright © 2020 -TNT GROUP - Sva prava pridržana