„Prijatelji, ne suradnici!“

TNT GRUPACIJA

TNT grupacija je danas razvijena medijska kuća s 2 radijska brenda (7 lokalnih radio stanica), 4 popularna TV kanala i +40 portala. Karakteristika naših brendova je odlična povezanost i poznavanje publike, te lokalno djelovanje.

tnt grupacija - o nama

Moć marketinga

Veoma rano smo prepoznali moć kvalitetnog marketinga, stoga danas klijentima nudimo usluge efektivnog oglašavanja na našim medijima. Kako bi oglašavanje bilo krojeno po mjeri, nudimo mogućnost oglašavanja samo na lokalnim područjima i maksimalnu iskoristivost vašeg budžeta.

TNT GRUPACIJA

prijatelj malih i velikih poduzeća

20. augusta 1997. godine u Travniku je pokrenut TNT Radio. Osnivač Dino Lolić ispunio si je dječački san i pokrenuo vlastitu radio stanicu. Danas, TNT porodicu čine 2 radijska brenda s 7 lokalnih radio stanica u Sarajevu, Tuzli, Travniku i Zenici, četiri TV kanala i +40 internet portala u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

TNT grupacija nastala je od porodičnog biznisa, a danas je jedna od najvećih medijskih kuća u BiH. Sve naše medije karakterizira jaka povezanost s publikom i lokalno djelovanje, a dugogodišnje iskustvo donosi odlične rezultate u radu s klijentima.

Poznavanjem svijeta oglašavanja, medija i nizom dugogodišnjih saradnji s klijentima, stvaramo ciljeve prema vašim željama i potrebama.

Svaki porodični biznis ima svoju priču. Pročitajte kako je nastala TNT Grupacija.

tnt grupacija - o nama

TNT porodica

Upoznajte dio TNT ekipe

Malo nas je, ali djelujemo skladno i pokrivamo sva bitna polja djelovanja. Neki članovi TNT ekipe rade iz ureda u Sarajevu, Travniku, Tuzli i Zenici, dok dio suvremenih digitalnih nomada radi s bilo koje lokacije preko laptopa.

dino lolić

Dino Lolić

Osnivač

alem lolić

Alem Lolić

Direktor

melisa čančar - karahodža

Melisa Čančar - Karahodža

Direktorica prodaje

rahela čabro

Rahela Čabro

Glavna i odgovorna urednica

alem siinanović

Alem Siinanović

Urednik digitalnih medija

98%

Klijenata nas preporučuje poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

500+

Porodičnih biznisa i velikih korporacija redovno sarađuje s nama.

19x

Je prosječan povrat investicije na jednu marku koju naši klijenti ulože u marketing.

S nama je lakše do uspjeha

Muku mučite da pronađete nove klijente i podignete ime vašeg biznisa u očima javnosti? Ne brinite, s nama je uspjeh zagarantiran! Velik broj medija u našem vlasništvu i niz stručnjaka s druge strane ekrana, prezentirat će vaše poslovanje javnosti na najbolji mogući način. Prepustite usluge marketinga nama, te uz povećani obim posla koji donosimo, iskoristite vrijeme koje vam štedimo za brigu oko važnijih stvari.

tnt grupacija - o nama

Rezultat koji se može mjeriti

Krenite u oglašavanje na najbolji mogući način, jer TNT Grupacija donosi vam kompletnu uslugu brige oko oglašavanja i internet prezentacije. Donosimo rezultate koji će biti vidljivi od prvoga dana, te vam dostavljamo izvještaje o obavljenom poslu.

tnt grupacija - o nama
Apsolutno za preporučiti. Na saradnju s TNT grupacijom smo se odlučili zbog izuzetne susretljivosti, profesionalnosti, ljubaznost i strpljena. Ukratko : ugodno, konstruktivno, kvalitetno. Rezultat je bio bolji od očekivanog. Sve pohvale.
Mirjana Milovanović

Direktorica marketinga, AM group

tnt grupacija - o nama
Poduzeće FIS Vitez i TNT Grupacija surađuju preko dvadeset godina. Danas smo više od poslovnih partnera. Posao rade i čine ljudi, a ljudi iz TNT-a, rade dobar posao. Osim što pomjeraju granice profesionalnog i kreativnog, pomjeraju granice i u onom ljudskom odnosu prema klijentima i korisnicima.
Dijana Brkan

Voditeljica marketinga, FIS Vitez

tnt grupacija - o nama

Ekipa okupljena oko TNT radija i cijele TNT Grupacije je zaista posebna. Iako sarađujemo godinama na obostrano zadovoljstvo, vrlo često me pozitivno iznenade svojim pristupom i predanošću klijentu i njegovim proizvodima i uslugama.

Emir Jildizlar

Menadžer korporativnih komunikacija, Addiko Bank

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana