Korona akcija -80%

PROFESIONALNI VIDEO ZA SAMO 100€!

AKCIJA TRAJE JOŠ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Video je postao glavni sadržaj za prezentaciju poslovanja i usluga. Nudimo vam izradu profesionalnog video zapisa s kojim će vaše poslovanje biti prezentirano u najboljem svjetlu i koji će povećati broj potencijalnih klijenata.

SAMO 100 €!

Cijena promotivnog videa je trenutno snižena čak 80% i iznosi samo 100€!

TNT Grupacija nudi kompletnu uslugu izrade videa, od osmišljavanja video zapisa i montiranja, pa sve do naracije od profesionalnog spikera.

81%

poslovanja koristi video zapise u svrhu marketinga i prezentacije ponude ili usluga.

80%

veću šansu za konverziju ima video od drugih sadržaja (slike, tekst…).

53x

veće šanse za prvu stranicu na Google pretraživanju imaju web stranice koje koriste video.

AKCIJA TRAJE JOŠ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PROMOTIVNI VIDEO ZA 100€

Iskoristite ovu nevjerojatnu akciju odmah!

S nama je lakše do uspjeha

Muku mučite da pronađete nove klijente i podignete ime vašeg biznisa u očima javnosti? Ne brinite, s nama je uspjeh zagarantiran! Velik broj medija u našem vlasništvu i niz stručnjaka s druge strane ekrana, prezentirati će vaše poslovanje javnosti na najbolji mogući način. Prepustite usluge marketinga nama, te uz povećani obim posla koji donosimo, iskoristite vrijeme koje vam štedimo za brigu oko važnijih stvari.

AKCIJA TRAJE JOŠ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PROMOTIVNI VIDEO ZA 100€

Iskoristite ovu nevjerojatnu akciju odmah!

TNT GRUPACIJA

“Više medija više mogućnosti.”

2 radio brenda s 7 lokalnih stanica, 4 TV kanala i TNT portal čine našu grupaciju. Ostvarite odlične rezultate ciljenim marketingom na medijima koje prate vaši potencijalni klijenti. Osim izrade video prezentacije vašeg poslovanja, nudimo vam i mogućnost reklamiranja diljem BiH.

BBI Banka i TNT Grupacija dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo vrlo uspješno surađuju. Dijelimo slične vrijednosti koje se ogledaju u visokoj razini profesionalizma, odgovornosti, dosljednosti, kreativnosti, kao i razumijevanju potreba krajnjih korisnika, a sve s ciljem razvoja i jačanja bh. privrede i društva.
Dino Selimović

Direktor marketinga i komunikacija, BBI Banka

Poduzeće FIS Vitez i TNT Grupacija surađuju preko dvadeset godina. Danas smo više od poslovnih partnera. Posao rade i čine ljudi, a ljudi iz TNT-a, rade dobar posao. Osim što pomjeraju granice profesionalnog i kreativnog, pomjeraju granice i u onom ljudskom odnosu prema klijentima i korisnicima.
Dijana Brkan

Voditeljica marketinga, FIS Vitez

Više od 10 godina suradnje s TNT Radijom dovoljno govori o kvalitetu koji pruža ovaj radio i cijela ekipa okupljena oko TNT Grupacije. Odgovorni, brzi, efikasni i veoma kreativni u obavljanju svojih zadataka.

Ivan Lovrić

Direktor, Bet Live & 5PLus

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

Copyright © 2020 -TNT GROUP - Sva prava pridržana