Oglašavanje na Viberu

16/08/2022

Oglašavanje na Viberu predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa klijentima. U maksimalnoj dužini od 1000 karaktera morate dobiti kupce.

Viber je jedna od najzastupljenjih aplikacija za komunikaciju u regionu ali i u svetu. Privlači sve veći broj korisnika i pogodan je za korišćenje kod korisnika različitih starosnih grupa.

Najveće prednosti Viber marketinga jesu jednostavno korišćenje, praktičnost. komunikacija u realno vremenu i sve češće korišćenje u svrhu slanja promotivnih tekstualnih poruka.

Tako je jedan od najpopularnijih kanala za komunikaciju postao glavno sredstvo svih poslovnih lidera koji idu u korak sa vremenom.

Kako bi doprli do što šireg kruga zainteresovanih pojedinaca i kako bi svoje korake u poslovanju učinili što uspešnijim razne kompanije za svoje nezaobilazne saputnike biraju agencije koje preuzimaju zadatak marketing promocije.

Agencije koje na visoko profesionalan način za njih obavljaju ovaj posao u velikoj meri im pomažu da dođu do vodećeg mesta na veoma konkurentnom tržištu rada.

Ukoliko želite da za vas radi agencija sa dugogodišnji, iskustvom u radu najbolje je izabrati stručnu kompaniju za oglašavanje na Viberu preporučujemo Akt.online. Oni će za vas odraditi potpuno originalan vid promocije koji će pozitivno uticati na vaše poslovanje.

oglašavanje na viberu
Oglašavanje na Viberu

Kako se odvija marketing na Viberu

Viber marketing predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa potencijalnim klijentima.

U maksimalnoj dužini od 1000 karaktera morate da zainteresujete potencijalne potrošače najbitnijim informacijama koje se tiču vas i vaših proizvoda. Ipak promotivne poruke trebalo bi da budu jasne i koncizne i da drže pažnju.

Svako širenje informacija koje nisu od velikog značaja čine tekst dužim, a samim tim i neprivlačnijim za primaoca poruke.

Zato je dužina od 1000 karaktera idealna u svakom smislu budući da imate dovoljno reči da predstavite vašu misiju i ciljeve.

Laka implementacija teksta, slika i linkova dodatno olakšava potencijalnim klijentima da prihvate dobijenu promo poruku.

Kada se govori o popularnosti Vibera u regionu često se navodi podatak da između 77% i 90% stanovništva jugoistočne Evrope ima instaliranu ovu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Prva od mnogobrojnih poruka koja se odnosi na oglašavanje na Viberu je obično informativnog karaktera, a naredne poruke su obično reklamnog sadržaja.

Sa samim kupcima možete stupiti u kontakt na različite načine. Kao prvu opciju postoji jednosmerno slanje poruka. Jednosmerne poruke obično se predstavljaju kao promotivnii sadržaji koji se šalju kupcima u cilju njihovog obaveštavanja o aktuelnim ponudama koje nudite.

Na njih nije moguće poslati odgovor pa bi trebalo da sadrže odgovore na sva pitanja za koje se može pretpostaviti da će zanimati potencijalne kupce.

Druga opcija jeste slanje dvosmernih poruka, gde se pošiljaocima ostavlja opcija odgovora na promotivnu poruku.

Tako svi oni koji se više zainteresuju za proizvog ili uslugu  mogu da se obrate lično vama. Međutim nije uvek lako održavati balans između poslovanja i uspešne marketing promocije na aplikaciji Viber.

Zbog toga uvek postoji opcija angažovanja profesionalnih agencija koje će uspešno obaviti posao umesto vas.

oglašavanje na viberu
Oglašavanje na Viberu

Kompanija Akt.online

Licencirani elekomunikacijski operater sa dugogodišnjim iskustvom predstavlja pravog lidera u svom poslu. Imati u timu za marketing agenciju Akt.online znači da posedujete pojedince koji će se truditi da vas na najbolji način predstave kod proširene publike.

Svaka od usluga koje obavlja ova kompanija može pozitivno uticati na vaše poslovanje. Kao telekomunikacijski operater nalaze se širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Severne Makedonije.

Otvoreni su za saradnju sa mnogobrojnim klijentima kojima su njihove usluge potrebne radi poboljšanog poslovanja u njihovoj sferi poslovanja. Akt.online konstantno teži u spajanju regiona sa ostatkom sveta.

Ta težnja predstavlja i glavni razlog zbog čega baš ovu kompaniju predstavljaju kao lidera svog posla. Takođe su vodeća kompanija među alternativnim telekomunikacionim operaterima u veleprodajnom segmentu i B2B servisima u široj Jadranskoj regiji.

Jedinstveni su po stručnim ljudima koji čine tip kompanije Akt.online, po njihovoj viziji, pokrivenošću mrežom i višegodišnjim iskustvom.

viber marketing
Oglašavanje na Viberu predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa klijentima. U maksimalnoj dužini od 1000 karaktera morate dobiti kupce.

Budući da je Viber već popularna aplikacija u svim delovima sveta potrebno je naći tim stručnjaka koji poseduju strategije pomoću kojih je moguće privući pažnju ciljne publike.

Ako se koristi uz brojne taktike vaše poslovanje vrlo lako iz lokalnih okvira može biti prebačeno u globalno prisustvo.

Zato treba birati pouzdane savetnike koji će u svakom trenutku biti spremni da naprave korak koji ide vama u korist. Kada zakoračite u svet viber marketinga bićete svesni koliko mogućnosti zapravo imate pred sobom.

I pored preferiranja Viber marketinga treba navesti lider u poslovanju kompanija Akt.online svim korisnicima koji ne koriste Viber nudi uslugu SMS BULK i SMS BACK UP.

Prepustite vođenje marketing strategija na Viberu stručnjacima a vi radite na svim ostalim detaljima koji se tiču vašeg poslovanja.

Preporuka

Moglo bi vas zanimati

Izrada web stranice

Izrada web stranice je danas veoma važna odluka za svaki biznis zato birajte pažljivo. Na tržištu izrade web stranica...

Online oglašavanje

Online oglašavanje vrlo lako može biti ključ uspjeha vaše kompanije. Internet je danas svima omogućio uspjeh na...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana