Stvaramo za vas najbolje reklame za televiziju, radio i digitalu!

NAJBOLJE REKLAME – I sami znate da je ključ efikasnog marketinga kvalitetna reklama, te da osim o odabiru pravog medija, efikasnost marketing plana ovisi o kvaliteti reklame.

Bilo da smatrate radio odličnim brendom ili planirate TV oglašavanje, za to vam je potrebna kvalitetna reklama.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u polju oglašavanja i raznim medijima u našem vlasništvu, TNT grupacija će vam pomoći stvoriti odličan plan marketinga i za vas kreirati kvalitetne reklame.

Snimanje radio reklame

Radio oglašavanje smatra se jednim od najefikasnijih oblika marketinga. Dobar glas daleko se čuje, a putem 5 radio stanica u našem vlasništvu, pobrinuti ćemo se da vaše reklame dospiju do ušiju slušatelja u raznim dijelovima BiH.

Za kreiranje kvalitetne radio reklame potrebno vam je kreirati scenarij reklame, odabrati kvalitetnu pozadinsku muziku i zvučne efekte, te imati odličan glas spikera. Sve to su koraci koji zahtjevaju dosta vremena i znanja.

U više od 20 godina rada na dva radijska brenda, poučeni raznim iskustvima i mnogobrojnim reklamama, nudimo svojim klijentima stvaranje kvalitetne radio reklame. Dobitnici smo nekoliko nagrada za najbolje reklame. Poslušajte naš prvi radijski brend “TNT Radio

Snimanje TV reklame

Kod kreiranja najbolje reklame za TELEVIZIJU, proces je puno zahtjevniji i skuplji. Za razliku od radio reklama gdje je potrebno snimiti samo zvučni zapis, kod TV reklama potrebno je napraviti i odličnu vizualnu prezentaciju vašeg proizvoda ili poslovanja.

TNT grupacija osim mogućnosti reklamiranja na čak 4 tematske televizije, nudi vam i stvaranje idealne TV reklame. U dosadašnjem radu stvorili smo niz kvalitetnih TV reklama za svoje klijente, a mogućnost oglašavanja na našim televizijama omogućila im je isplativ i efikasan marketing.

Stvaranje internet reklama

TNT grupacija u širokom asortimanu usluga nudi i kreiranje web stranica i digitalizaciju vašeg poslovanja. TNT portal u vlasništvu naše grupacije nudi nam mogućnost oglašavanja klijenata na jednom od 20 najposjećenijih portala u BiH.

Ako nemate iskustva u stvaranju web stranice ili vam je potrebno oglašavanje na internetu, TNT grupacija može vam pomoći!

Trebate kreiranje odlične TV, radio ili internet reklame? Obratite nam se s povjerenjem i podignite svoje poslovanje na višu razinu, kvalitetnim ulaganjem u ciljano radio, TV i internet oglašavanje.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana