Sevdah TV sada ima jednostavnu web stranicu sa opcijom slanja sevdalinki!

sevdah tv

02/10/2019

Kako to uvijek biva, kod majstora je kuća najgora. Tako su i web stranice naših medija gore od kuće najboljeg majstora.

Napokon smo formirali vlastiti digitalni odjel, prvenstveno sa željom da u narednom periodu sredimo digitalne profile naših medija. Prvi zadatak je bio stranica tntgroup.ba jer je bazna, a onda smo se bacili na Sevdah TV.

Jednostavna ali uspješna web stranica

Inače, ne volimo previše komplikovati stvari, pa smo se odlučili za stranica jednostavnog dizajna, odlične optimizacije, konciznog i jasnog teksta uz mogućnost dodavanja novih opcija u narednom periodu.

Cilj nove web stranice za Sevdah TV je jednostavna prezentacija kanala za potencijalne korisnike, operatere i oglašivače. Pored toga, želimo da povećamo interakciju s gledateljima pa smo ubacili (opet jednostavnu) formu za slanje muzičkih želja.

Naredni korak je kreiranje vlastite zajednice koja će imati mnoge pogodnosti koje nebismo sada otkrivali.

Do tada, pogledajte jednostavni sajt koji donosi rezultate. Naime, već prvi dan smo dobili 10-ak prijedloga za sevdalinke i jedan upit za reemitovanje kanala iz susjedstva.

S obzirom na to da nismo uložili gotovo nikakva sredstva u oglašavanje, ovaj rezultat je odličan. Naravno, pomoglo nam je to što imsmo ima veliku zajednic korisnika koji prate naše radio stanice, televizije i portal).

Naredni cilj je stvaranje mailing liste i kreiranje usluga koje povezuju digitalu sa televizijom. O tome ćemo pisati uskoro.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana