Biznis ideja za dodatnu zaradu – 5 predloga

biznis ideja za dodatnu zaradu

26/09/2020

Biznis ideja za dodatnu zaradu je uvek dobrodošla kada nam je potreba dodatni novac. To može biti neki novi posao koji ćemo pokrenuti samostalno i koji iz hobija može izrasti u ozbiljno zanimanje.

Kao što znate na našem blogu često pišemo o biznis idejama. Fokus su nam dodatna zarada ali i pokretanje novih biznisa koje podržavamo na razne načine, pišu poslovne.com

Novi posao od biznis ideje

Novi posao kreće od biznis ideje. U nastavku dodnosimo 5 biznis ideja koje smo dodatno razradili na našem biznis portalu za poslovne vijesti (poslovne.com). Klikom na svaki link, otvarate novu ideju za dodatnu zaradu ili pokretanje vlastitog biznisa. Nikada nije lako početi, ali sama činjenica da čitate ovaj članak je dokaz da ste poduzetnik u duši. Sretno!

Izrada svijeća kao biznis ideja

Biznis ideja može biti izrada svijeća. “Ukoliko tragate za odličnom poslovnom mogućnošću, razmislite o pokretanju radionice za izradu svijeća”, piše biznis portal poslovne.com. Možda ste nekada razmišljali o prodaji ručno pravljenih svijeća, ali niste znali odakle da počnete. Ako ste zaineteresovani za ovu poslovnu ideju, velika zarada čeka na Vas samo ako znate da poslujete na pravi način.

Novi posao izrada sapuna

Novi posao vam može biti izdrada sapuna. Ukoliko ste kreativni i imate dosta slobodnog vremena, razmislite o pokretanju radionice za izradu sapuna i svoje vrijeme pretvorite u novac. Biznis portal poslovne.com vam donosi par uputa da naučite kako se prave sapuni

Izrada nakita kao biznis ideja za dodatnu zaradu

Ako ste kreativni, volite da stvarate sopstvenim rukama i želite unosan posao koji možete da radite kod kuće, izrada nakita može biti posao baš za Vas.

Novi posao je definitivno pekara

Pažnja svim pekarima – ako želite da svoju ukusnu robu ponudite masama i želite da budete sami svoj gazda, informišite se kako možete da otvorite pekaru. Kako otvoriti pekaru?

Picerija je uvek isplativa

Kako otvoriti piceriju? Ako volite dobru klopu i oduvijek ste maštali da otvorite svoj restoran, razmislite o otvaranju picerije. Pica je veoma popularna u gotovo svim zemljama, pišu poslovne vijesti.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana