Ugledni portal fokus.ba uradio intervju s našim urednikom digitalnih medija

09/09/2020

Alem Sinanović, iskusni urednik digitalnih medija TNT Grupacije, za ugledni portal fokus.ba govori o našem razvoju u sred korona krize, novim projektima te pomoći koju pružamo razvoju malih biznisa.

Našim klijentima, koji su uglavnom mali i srednji biznisi, nudimo potpunu uslugu marketinga. Od ciljanog oglašavanja na radiju, televiziji do digitalnih usluga, rekao je Alem Sinanović urednik digitalnih medija TNT Grupacije za portal fokus.ba

Nedavno su u Sarajevu sa emitovanjem počele dvije radio stanice, TNT Radio Sarajevo i Narodni radio Sarajevo . Riječ je o dva brenda koja djeluju u okviru TNT Grupacije, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu.

Vrijedna ekipa u okviru ove Grupacije je prije nekoliko dana izbacila svoj novi projekat, biznis platformu poslovne.com. Riječ je o platformi na kojoj osim biznis vijesti možete pronaći i biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane za poslovanje, a više informacija potražili smo kod Alema Sinanovića, urednika digitalnih medija TNT Grupacije.

”Odlučili smo se da poslovnim ljudima i svima koji žele da u budućnosti pokrenu biznis, obezbijedimo sve na jednom mjestu. Dakle, pored biznis vijesti tu su i poslovne ideje, te najnovije informacije iz media marketinga. Možemo slobodno reći kombinacija strateškog savjetovanja, kreativne industrije, te najnovije iz tehnologije”, kazao nam je Alem Sinanović.

CIjeli intervju pročitajte na OVDJE.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana