TNT Boost – Alat za upravljanje društvenim mrežama!

tnt boost

29/07/2021

Uštedite vrijeme i postignite sjajne rezultate na društvenim mrežama uz pomoć ovog alata!

Ukoliko vodite više profila na društvenim mrežama ili imate stranicu vezanu za vaš biznis TNT Boost je odličan alat koji će vam u velikoj mjeri odlakšati posao i pomoći vam da ostvarite fantastičan doseg bez trošenja novc.

Svi smo upoznati sa vaznošću društvenih mreža. Bilo da je riječ o manjim ili većim poslovanjima ukoliko niste prisutni na mrežama kao i da ne postojite.

Dakle, društvene mreže su davno prešle primarnu ulogu povezivanja sa prijateljima i dijeljenjem fotografija. Danas one igraju ključnu ulogu u promociji i širenju biznisa. Zato iskoristite njihovu moć i ne dozvolite da vaše poslovanje bude nevidljivo, da niko za njega ne zna, i da izgleda kao da i ne postoji.

Društvene mreže olakšavaju komunikaciju s kupcima

U početku smo društvene mreže koristili za chat za prijateljima u inozemstvu, za šaljive prepiske i lajkanje fotki. Danas socijalne platforme svi koristimo i zbog toga su postale sjajna opcija online marketinga koji je pogodan za sve.

Tradicionalne reklame mogu biti van vašeg budžeta. Često su skupe i teško je targetirati tačnu ciljnu grupu. No, na internetu posebno na društvenim mrežama samo je nebo granica. Uz kvalitetan sadržaj i fotografije možete privući znatno više klijenata i kupaca.

Ipak, važno je istaknuti se u moru stranica na popularnim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Doseg je neophodan za rast vaše stranice. Stoga, dolazimo do pitanja kako ga povećati?

Uz pomoć TNT Boost alata na vrijeme možete zakazati objave na popularnim društvenim mrežama i pratiti analitiku dosega. Tako ćete imati bolji uvid u uspješnost vaše stranice i znati koje objave najviše vole vaši pratitelji. Tako ćete vrijemenom skužiti i koje je vrijeme najbolje za postavoljanje objava i saznaćete u kada je vaša publika najaktivnija na internetu.

tnt-boost
TNT Boost - Alat za upravljanje društvenim mrežama!

Kako se koristi TNT Boost kao alat za zakazivanje objava?

TNT Boost je izvrsan alat za zakazivanje objava koji povećava aktivnost profila na mrežama. Osim toga, dostupan je na domaćem jeziku tako da će njegovo korištenje biti jednostavno i lako.

Uz ovaj alat možete objavljivati i u Facebook grupama gdje izravno možete povećati broj posjetitelja na vašoj stranici. Osim posjetitelja povećavate i pratitelje na vašoj stranici što znači samo jedno – duplo veći doseg! Bitno je samo da vaše objave postavljate u relevantnim grupama, koje će zaista zainteresovati vašu publiku, koji vrijemenom mogu postati kupci vaše robe ili usluga.

Bez obzira da li vodite standardno kompaniju ili online biznis biti aktivan na društvenim mrežama je neophodno za uspjeh poslovanja. Ukoliko nemate vremena provoditi sate i sate objavljujući na mrežama onda je ovaj alat izbor za vas.

Zakažite na vrijeme sadržaj koji želite da se objavi. Ovim postupkom ćete držati uvijek aktivnim vaše naloge na društvenim mrežama.

Nikada nisam imala vremena da objavljujem na društvenim mrežama ali uz pomoć ovog alata uspjela sam postići sjajne rezultate bez mnogo gubljenja vremena i strpljenja. ” Tea M.

Zanimljive opcije domaćeg alata TNT Boost

Jedna u nizu zanimljivih opcija koje nudi ovaj alat je vodeni žig. Jednostavno možete dodati vaš watermark logo na objave od društvenih mreža. Ova opcija je potpuno automatizirana.

Osim toga, Boost dopušta upravljanje grupama gdje možete zakazivati objave u grupama vezanih za tematiku vašeg poslovanja. Zahvaljujući ovoj opciji postići ćete veći broj pratitelja i tako ostvariti organski promet na vašu web stranicu i profil na socijalnim mrežama.

Sasvim je svejedno da li ste online trgovina odjeće, agencija za nekretnine ili početnik u blogovanju jer je pogodan alat za sve vrste poslovanja. Njegova primarna opcija je unaprijediti vašu aktivnost i povećati kvalitet objava na veći nivo.

TNT Boost je pomoćnik za društvene mreže koji je potreban svima. Možete ga isprobati odmah BESPLATNO!

tnt boost
Alat koji olakšava planiranje objava na društvenim mrežama

Ne zahtjeva instalaciju i jednostavan je za korištenje

Obično se ljudi, posebno oni koji nemaju mnogo iskustva u radu na računarima, plaše novih programa. Boje se da neće umjeti da ih koriste, da upravljaju njima, i stah ih je da nešto ne pogriješe. Međutim uz ovaj fantastični alat apsolutno nema razloga za brigu. Njegova jednostavnost se odlikuje u tome što nije potrebna instalacija kako bi ga koristili. Dovoljno je da samo ukucajte tntboost.com u vaš preglednik i odmah možete upravljati vašim profilima na društvenim mrežama, brzo, lako i jednostavno, bez ikakvog prethodnog znanja.

Kako je jednostavan i lagan za korištenje veoma je dopadljiv, pa i ne treba da čudi što je ovo jedan među najboljim alatima za objave na društvenim mrežama.

Ne razumijem se mnogo u društvene mreže a one su mnogo važne za moj online biznis. Zahvaljujući ovom odličnom alatu uspio sam da moje stranice držim aktivnim i da povećam broj novih klijenata i pratitelja.” Marko V.

Bilo kada i bilo gdje pogledajte analitiku vaših stranica i saznajte koje su objave bile uspješne a koje ne. Učinite uslugu vašem poslovanju i sebi uštedite vrijeme uz pomoć našeg pametnog alata!

Moglo bi vas zanimati

Šta je SEO optimizacija sajta?

SEO optimizacija sajta je način na koji optimizujemo sajt i stranice sajta, kako bi se povećala količina organskih...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana