TNT Boost – Alat za upravljanje društvenim mrežama!

tnt boost

29 srpnja, 2021

Uštedite vrijeme i postignite sjajne rezultate na društvenim mrežama uz pomoć TNT Boosta!

Ukoliko vodite više profila na društvenim mrežama ili imate stranicu vezanu za vaš biznis TNT Boost je odličan alat koji će vam ostvariti fantastičan doseg.

Svi smo upoznati sa vaznošću društvenih mreža. Bilo da je riječ o manjim ili većim poslovanjima ukoliko niste prisutni na mrežama kao i da ne postojite.

Dakle, društvene mreže su davno prešle primarnu ulogu povezivanja sa prijateljima i dijeljenjem fotografija. Danas one igraju ključnu ulogu u promociji i širenju biznisa.

Društvene mreže olakšavaju komunikaciju s kupcima

Socijalne platforme svi koristimo i zbog toga su postale sjajna opcija online marketinga koji je pogodan za sve.

Tradicionalne reklame mogu biti van vašeg budžeta. No, na internetu posebno na društvenim mrežama samo je nebo granica. Uz kvalitetan sadržaj i fotografije možete privući znatno više klijenata i kupaca.

Ipak, važno je istaknuti se u moru stranica na popularnim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Doseg je neophodan za rast vaše stranice. Stoga, dolazimo do pitanja kako ga povećati?

Uz pomoć TNT Boost alata na vrijeme možete zakazati objave na popularnim društvenim mrežama i pratiti analitiku dosega. Tako ćete imati bolji uvid u uspješnost vaše stranice i znati koje objave najviše vole vaši pratitelji.

tnt-boost
TNT Boost - Alat za upravljanje društvenim mrežama! 1

Kako se koristi ovaj inovativni alat?

TNT Boost je izvrsan alat za zakazivanje objava koji povećava aktivnost profila na mrežama. Osim toga, dostupan je na domaćem jeziku tako da će njegovo korištenje biti jednostavno i lako.

Uz ovaj alat možete objavljivati i u Facebook grupama gdje izravno možete povećati broj posjetitelja na vašoj stranici. Osim posjetitelja povećavate i pratitelje na vašoj stranici što znači samo jedno – duplo veći doseg!

Bez obzira da li vodite standardno kompaniju ili online biznis biti aktivan na društvenim mrežama je neophodno za uspjeh poslovanja. Ukoliko nemate vremena provoditi sate i sate objavljujući na mrežama onda je ovaj alat izbor za vas.

Zakažite na vrijeme sadržaj koji želite da se objavi. Ovim postupkom ćete držati uvijek aktivnim vaše naloge na društvenim mrežama.

Nikada nisam imala vremena da objavljujem na društvenim mrežama ali uz pomoć ovog alata uspjela sam postići sjajne rezultate bez mnogo gubljenja vremena i strpljenja. ” Tea M.

Zanimljive opcije ovog domaćeg alata

Jedna u nizu zanimljivih opcija koje nudi ovaj alat je vodeni žig. Jednostavno možete dodati vaš watermark logo na objave od društvenih mreža. Ova opcija je potpuno automatizirana.

Osim toga, Boost dopušta upravljanje grupama gdje možete zakazivati objave u grupama vezanih za tematiku vašeg poslovanja. Zahvaljujući ovoj opciji postići ćete veći broj pratitelja i tako ostvariti organski promet na vašu web stranicu i profil na socijalnim mrežama.

Sasvim je svejedno da li ste online trgovina odjeće, agencija za nekretnine ili početnik u blogovanju jer je pogodan alat za sve vrste poslovanja. Njegova primarna opcija je unaprijediti vašu aktivnost i povećati kvalitet objava na veći nivo.

TNT Boost je pomoćnik za društvene mreže koji je potreban svima. Možete ga isprobati odmah BESPLATNO!

tnt boost
Alat koji olakšava planiranje objava na društvenim mrežama

Ne zahtjeva instalaciju i jednostavan je za korištenje

Njegova jednostavnost se odlikuje u tome što nije potrebna instalacija kako bi ga koristili. Ukucajte tntboost.com u vaš preglednik i odmah možete upravljati vašim profilima na društvenim mrežama.

Jednostavan i lagan za korištenje jedan je od glavnih razloga zašto je ovo jedan među najboljim alatima za objave na društvenim mrežama.

Ne razumijem se mnogo u društvene mreže a one su mnogo važne za moj online biznis. Zahvaljujući ovom odličnom alatu uspio sam da moje stranice držim aktivnim i da povećam broj novih klijenata i pratitelja.” Marko V.

Bilo kada i bilo gdje pogledajte analitiku vaših stranica i saznajte koje su objave bile uspješne a koje ne. Učinite uslugu vašem poslovanju i sebi uštedite vrijeme uz pomoć našeg pametnog alata!

Moglo bi vas zanimati

Kako naučiti digitalni marketing

Kako naučiti digitalni marketing

Digitalni marketing se danas sve više i više koristi i on predstavlja jak marketinški alat koji će u budućnosti...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana