POHRANA DOKUMENATA / Sigurno arhiviranje i dostupno uvijek!

pohrana dokumenata

14/05/2020

POHRANA DOKUMENATA – Tehnologija svakodnevno napreduje, a sa njom obavezno se postavlja pitanje pohrane dokumenata.

Ne morate više da nosite sa sobom važne datoteke. Potreban vam je KatFile i možete ih dobiti bilo kada i bilo gdje! Pristup vrijednim informacijama moguć je za nekoliko sekundi jer je ovo digitalni servis.

Katfile je bez sumnje jedan od najboljih odabira ove usluge!

Katfile.com je pružatelj usluga hostinga datoteka koji nudi internetsku pohranu. Možete učitati i preuzimati datoteke s ovog prostora s lakoćom i sasvim ste zaštićeni od svih oblika krađe.

Pohrana dokumenata – Kome je ovo najkorisnije?

Ako imate posla s različitim vrstama datoteka koje su prilično velike da biste ih poslali kao attachment svojim e-mailovima, tada je katfile.com najbolja opcija.

Kapacitet je osiguran i osigurava da sigurnosne kopije izvan mjesta ne budu narušene ili bilo kakvi podaci ugroženi bilo kojim sredstvom.

Pohrana dokumenata – Vrste datoteka koje možete prenijeti

Kad odaberete katfile.com za prijenos vaših podataka i važnih dokumenata, očito je da morate znati o vrstama datoteka koje možete tamo prenijeti. Zapravo se tamo mogu prenijeti bilo koje vrste podataka počevši od važnog dogovora do vaše porodične fotografije. Također, sve dokumente koje učitate sa lahkoćom možete i ukloniti.

pohrana dokumenata
Pohrana dokumenata na Katfile.com je besplatna za upotrebu, ali postoji i premium račun. Kao besplatni korisnik imat ćete brzinu preuzimanja od 100kbps, dok je za premium korisnika neograničen.

Katfile Premium pogodnosti

Pohrana dokumenata na Katfile.com je besplatna za upotrebu, ali postoji i premium račun. Kao besplatni korisnik imat ćete brzinu preuzimanja od 100kbps, dok je za premium korisnika neograničen.

Na taj način, premium račun će vam dati određene prednosti u odnosu na besplatni korisnički račun što će vam olakšati pristup datotekama s više lakoće. Na raspolaganju su različiti planovi koje možete birati između 30 dana, 90 dana ili čak čitavog životnog plana.

Program koristi TLS protokol koji osigurava da su svi podaci sigurni. Podaci su šifrirani što ih čini sigurnim dok su u tranzitu, pa čak i dok su u pohrani. Dakle, ne morate brinuti o sigurnosti.

Za više informacija posjetite njihovu webstranicu i uvjerite se u ove pogodnosti!

Moglo bi vas zanimati

Oglašavanje na Viberu

Oglašavanje na Viberu predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa klijentima. U maksimalnoj dužini od 1000...

Najbolji računari za igrice

Najbolji računari za igrice vrlo skupi, stoga ova lista će se bazirati isključivo na high – end gaming opremu koja je...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana