Nema više izgubljenih stikova: Vaše dokumente od sada pohranite na FileJoker

filejoker

14/05/2020

Filejoker – Znate li da sadržaj koji ste napravili na kompjuteru više ne morate pohraniti na fizički uređaj kako biste ga koristili kada god vam je potrebno?

Jednostavnom pohranom dokumenata na FileJoker, vaši podaci su sigurni, lako upravljivi i moguće ih je podijeliti sa dugima.

Bezbroj puta ste se našli u situaciji da vam se vaš flash (stik) zagubi u torbi, ispadne i da ga izbubite? Na njemu su stotine dokumenata, fotografija ili vaših naučnih radova? Preporučujemo vam da se koristite digitalnom pohranom podataka na webstranicama. Od takvih web stranica najbolje usluge pruža FileJoker.net.

Ovaj servis je poznat po svojoj jednostavnosti, uz kvalitetu usluge koju nudi u odnosu na konkurenciju.

FileJoker premium korisnik dobija maksimalnu brzinu za preuzimanje, nećete biti ograničeni na veličinu datoteke (5 TB prostora za pohranu), te neograničeno istovremeno preuzimanje koje većina konkurenata na ovom tržištu ne nudi.

Također, vaši podaci su šifrirani, te ne postoji mogućnost da budu iskorišteni, izmijenjeni ili uništeni od bilo koga drugog osim vas.

Bilo kojim slučajem ako je preuzimanje otkazano ili ako želite zaustaviti preuzimanje u određenom periodu, mogli biste ga vratiti na istoj poziciji na kojoj ste ga izgubili bilo kada.

Uvjerite se u njihove kvalitete i postanite FileJoker premium korisnik!

Moglo bi vas zanimati

Oglašavanje na Viberu

Oglašavanje na Viberu predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa klijentima. U maksimalnoj dužini od 1000...

Najbolji računari za igrice

Najbolji računari za igrice vrlo skupi, stoga ova lista će se bazirati isključivo na high – end gaming opremu koja je...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana