Kompletna usluga marketinga

Marketing je veoma važan segment svakog poslovanje i neophodno ulaganje da bi proširili broj klijenata ili kupaca. Za razliku od nekih drugih marketinških agencija, koje se fokusiraju isključivo na jedan marketinški kanal, TNT grupacija nudi kompletnu uslugu marketinga. Zbog raznih medija u našem vlasništvu, svojim klijentima nudimo radijsko oglašavanje, TV oglašavanje i usluge internet marketinga.

Radio marketing

TNT grupacija vlasnik je dva veoma poznata radijska brenda u BiH, TNT radija i Narodnog radija. Ova dva brenda obuhvaćaju ukupno 5 radio stanica, koje djeluju na lokalnom području, a kombiniranjem se može doseći publika diljem BiH. Mnogi radijsko oglašavanje smatraju prošlošću, no u praksi je i dalje jedan od najboljih marketinških kanala. Pogledajte sve o našim radio stanicama i prednostima radijskog oglašavanja.

TV oglašavanje

U vlasništvu TNT grupacije nalaze se 4 tematska TV kanala. Slika govori hiljadu riječi, a vizualnom reklamom vašeg poslovanja možete postići impresivne rezultate. Kanali u vlasništvu TNT grupacije su Kanal 6, Sevdah TV, TNT Kids TV i DP HD TV. Svaki od ovih kanala nudi mogućnost prezentacije različitoj publici, a kombinacijom ovih kanala možete postići doseg diljem BiH i u dijaspori. TV oglašavanje je trenutno jedan od najboljih medija za postizanje efektivnih rezultata.

Digitalni marketing

Internet je trenutno najvažniji medij u svijetu, te ga koristi gotovo svaka osoba u BiH. Prednosti internet oglašavanja su mnogobrojne, a možete ciljati lokalnu publiku ili obuhvatiti cijeli svijet. TNT grupacija u vlasništvu ima i TNT portal, koji broji veliku posjećenost u BiH, te je medij na kojem našim posjetiocima možemo prezentirati vaše proizvode ili usluge. Ako nemate web stranicu, koja je neophodna za svako poslovanje u 21. stoljeću, nudimo i mogućnost kreiranja profesionalne web stranice.

TNT grupacija nudi kompletnu uslugu marketinga po najboljim cijenama, što je izdvaja od mnogih marketinških agencija na tržištu. Razni mediji u našem vlasništvu omogućuju nam kreiranje isplativih marketinških kampanja za klijente i kompletnu uslugu marketinga.

S nama je lakše do uspjeha!

Muku mučite da pronađete nove klijente i podignete ime vašeg biznisa u očima javnosti? Ne brinite, s nama je uspjeh zagarantiran! Velik broj medija u našem vlasništvu i niz stručnjaka s druge strane ekrana, prezentirati će vaše poslovanje javnosti na najbolji mogući način. Prepustite usluge marketinga nama, te uz povećani obim posla koji donosimo, iskoristite vrijeme koje vam štedimo za brigu oko važnijih

Krenite u oglašavanje na najbolji mogući način, jer TNT Grupacija donosi vam kompletnu uslugu brige oko oglašavanja i internet prezentacije. Donosimo rezultate koji će biti vidljivi od prvoga dana, te vam dostavljamo izvještaje o obavljenom poslu.

Moglo bi vas zanimati

Produkcija radio reklama primjeri

Produkcija radio reklama predstavlja proces stvaranja audio materijala koji će se koristiti za oglašavanje proizvoda,...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana