Najbolje turističke agencije s naših prostora

24/01/2021

Svjedoci smo koliko su nam nedostajali odlasci na razne destinacije širom svijeta u prošloj godini. U nadi da će nova godina donijeti više pozitivnijih vijesti i manje restrikcija donosimo vam najbolje turističke agencije koje bi vam trebale pomoći da lakše organizujete svoja buduća putovanja.

Svi smo nekako da tako kažemo ispali iz cijelog ritma organizacije godišnjeg odmora ili običnog putovanja i vjerujemo da bi nam svima dobro došla jedna jasna lista najboljih turističkih agencija koje nam mogu biti od koristi. Dakle, nakon odabira destinacije i količine osoba koje putuju sa vama, završna odluka koju morate donijeti je ta da odlučite koje su to najbolje turističke agencije koje vam mogu ponuditi najbolju ponudu za putovanje.

najbolje trustičke agencije

Faktori na koje trebate obratiti pažnju

Prvi faktor koji gledate kada birate najbolje turističke agencije je kompletna organizacija puta, odnosno kompletna organizacija u koju spada smještaj i prevoz na vašu željenu destinaciju. Prevoz i hrana su dva osnovna faktora koji moraju biti kvalitetni, stoga je potrebno da izaberete agenciju koja je pouzdana i koja će vam obezbijediti željene usluge.

Ako planirate da vaše putovanje bude vid ekskurzije i ako želite da vidite i posjetite što više znamenitosti strane države potrebno je da unajmite odnosno da agencija nudi kvalitetnog vodiča. Stručnost vodiča i njegova sposobnost da prenese znanje o raznim činjenicama poznatih i nepoznatih spomenika, arhitekture i umjetnosti je od velike važnosti za osobe koje žele nešto i naučiti na svojim putovanjima.

Obično kada se organizuje određeno putovanje koriste se savjeti i iskustva prijatelja kako bi se pronašla što bolja turistička agencija, ali iskustva vaših prijatelja ne moraju biti ista kao vaša. Možda se vašim prijateljima posrećilo sa vodićem ili hranom, možda je platio više pa dobio poseban tretman, preporuka je dobra i nju uvijek treba uzeti u obzir ali nikada ne treba donositi odluku na osnovu samo preporuke. Najbolje turističke agencije imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata i zasigurno ste čuli za njih ili se spominju po internetu.

najbolje turisticke agencije
Najbolje turističke agencije s naših prostora

Najbolje turističke agencije za vas

Sve najbolje turističke agencije koje se nalaze na ovoj listi su poredane bez određenog redoslijeda tako da sve zavisi od vas i potreba koje vi imate za vaše putovanje.

Fantastična agencija koja se smatra jednom od najtraženijih i najboljih je sigurno Way Out. Agencija koja svoje sjedište ima u Beogradu, ali također i vodi uspješnu web stranicu preko koje možete rezervisati kompletno putovanje od kuće je predvodnik kada je riječ o agencijama više od jedne decenije.

Ponuda je fantastična i raznovrsna tako da možete organizovati putovanje u gotovo sve zemlje na svijetu. Zbog duge tradicije i uspješnog izvođenja putovanja Way Out ima popularnu vezu sa Egiptom i agencija je koja se najbolje brine o svojim mušterijama kada idu na putovanje u Egipat. Ako se odlučite za Way Out onda sebi garantujete spavanje u nekim od najbolji hotela u Hurgadi kao i u činjenici da ćete okusiti gotovo sve čari Egipta zajedno sa Way Out – om.

Agencija Halo Tours se također ubraja među najbolje turističke agencije na našim prostorima koja nudi najbolju ponudu. Halo Tours je smještana na dvije lokacije i to u Beogradu i Čačku, međutim ako niste u mogućnosti da odete u jednu od poslovnica Halo Tours – a budite sigurni da sa kvalitetnom web stranicom koju Halo Tours nudi možete rezervisati cijelo putovanje.

Kvalitetna stranica koju vodi Halo Tours vam nudi mogućnost da rezervišete putovanje u mnoge gradove širom Balkana, ali i mnoge druge svjetske destinacije. Na stranici se za svaki grad odnosno destinaciju nalazi par rečenica i fotografija koje opisuje destinaciju i koja je njena historijska vrijednost.

Također Halo Tours konstatno daje ponude za vikend što vam daje mogućnost da iskoristite sve vaše slobodne dane. Cijene su povoljne i Halo Tours nudi vam opciju vikend putovanja u Sloveniju, Ohrid, Dubrovnik, Višegrad, Mostar, Sarajevo i mnoge druge destinacije na Balkanu koje će vam pokazati koliko vrijede ljepote koje mi imamo.

Sabra Travel je naredna agencija koja zauzima visoko mjesto na listi najbolje turističke agencije i posluje gotovo više od dvije decenije, što dokazuje o kolikom kvalitetu se radi. Poslovnice se nalaze u Beogradu i Novom Sadu, ali kao i sa ostalim agencijama sve se može rezervisati putem web stranice tako da lokacija poslovnice i ne predstavlja ogroman proglem. Duga tradicija koju gaji Sabra Travel zajedno sa odličnom ponudom aranžmana su razlog zbog koga je zaslužno našla svoje mjesto na listi najboljih turističkih agencija na našim prostorima.

Svi klijenti koji se odluče za usluge Sabre Travela sigurno će dobiti veliki izbor ljetnih i zimskih putovanja, a Sabre Travel uvijek pazi svoje klijente i uvijek se nadajte visokim popustima i iznenadnim nagradama. Sabre Travel specijalizuje odlazak i organizaciju putovanja na destinacije kao što su Maldivi, Tajland, Bali, Kuba, itd.

Putovanje u Srbiji

Ukoliko se odlučite za putovanje u Srbiju donosimo vam listu od 4 destinacije koje morate posjetiti.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana