Otvorene Prijave za eCommerce Business Challenge!

09/07/2024

AIESEC u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Bit Alliance i HulkApps, organizuje prvi poslovni izazov iz polja eCommerca. Ovaj jedinstveni događaj, nazvan eCommerce Business Challenge, pružit će srednjoškolcima i maturantima priliku da razviju svoje prve start-up ideje uz podršku iskusnih mentora iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejdžana.

ECommerce Business Challenge trajat će  od 22. jula do 2. augusta 2024. godine svakim radnim danom od 10 do 14 sati u prostorijama kompanije Hulk Apps na adresi Zmaja od Bosne 74.

Šta možete očekivati?

Tokom deset dana, učesnici će raditi na razvoju svojih start-up ideja pod mentorstvom mladih stručnjaka iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejžana. Poslovni izazov će kulminirati takmičenjem, gdje će najbolji timovi osvojiti vrijedne nagrade. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade inovatore da steknu praktično iskustvo i razviju svoje vještine u dinamičnom polju eCommerca.

Ko se može i kako prijaviti?

Prijaviti se mogu svi srednjoškolci i maturanti srednjih škola popunjavanjem ove veoma kratke informativne forme. Požurite i prijavite se jer je broj mjesta ograničen!

Ne propustite ovu priliku da budete dio prvog eCommerce Business Challenge-a i napravite prvi korak ka svojoj preduzetničkoj karijeri. Pridružite nam se i započnite svoju poslovnu avanturu

Moglo bi vas zanimati

HEINEKEN ljeto u Čardacima

HEINEKEN ljeto u Čardacima

Ovog ljeta Heineken i Crni Mačak spremaju super nagradnu igru za Vas. Uživajte u Heineken pivu i osvojite jednu od...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana