NaSigurno.com – najbolji online poslovni imenik

NaSigurno

16/02/2021

NaSigurno.com je apsolutno najbolji online poslovni imenik na prostoru ex Yu, a evo i zašto.

Desetine hiljada internet korisnika traže lokalne proizvode i usluge svakog dana putem interneta. Dostupnost interneta (laptopi, mobiteli, tableti) i vrlo brz i jednostavan način da korisnik pretraži neki proizvod, uslugu ili firmu, otvorile su mogućnost da se formiraju online poslovni imenici, koji će pravovremeno pružiti mogućnost korisnicima usluga da brzo, jednostavno i provjereno dođu do tačnih informacija.

Poslovni imenik sa mnoštvom profila

Ovaj online poslovni imenik je zapravo web stranica na kojoj se nalaze 273.849 poslovnih profila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Kompletan upis u poslovni imenik NaSigurno.com je besplatan. U besplatnom paketu dobijate:

 • naziv firme
 • adresu firme
 • brojeve telefona firme
 • email i website firme
 • opis djelatnosti
 • poreski broj
 • google mapu sa tačnom lokacijom firme

VIP klub

NaSigurno pruža mogućnost i VIP kluba, odnosno VIP klub GOLD članstva.

Ostvarite mogućnost da vaša firma bude izdvojena od drugih, da se nalazi na vrhu stranice, da se prilikom pretraga korisnika websajta nalazi na vrhu pretrage, te da dodatno uredite vaš profil interaktivnim video zapisima, samo u sklopu VIP klub članstva.

Ukoliko se odlučite na VIP klub Gold članstvo, onda pored mogućnosti kao VIP klub član, imate dodatnu opciju da se formira dodatni baner, koji će voditi posjetioca na vaš website.

Poslovni imenik – sve na klik

Ovaj bogati online poslovni imenik pruža mogućnost besplatnog prijavljivanja vaše firme. Tako uspješno promovišite vaš biznis i uložite vaše marketinške kampanje na siguran način.

Budite na samo jedan klik od vaših potencijalnih kupaca, posjetite NaSigurno.com i uvjerite se u njihove kvalitete.

nasigurno
NaSigurno.com - najbolji online poslovni imenik

NaSigurno je odličan i za obične građane

Svaki put kada vam je potreban moler, bravar, stolar, obućar… možete ga naći na ovom sajtu. Ukoliko renovirate stan, pa ne poznajete nijednog vodoinstalatera, električara, parketara… ovaj poslovni imenik je rešenje. Ne zaboravite da na ovim stranicama možete pronaći i frizera, manikira, kozmetičara, ali i odličnog fotografa za vaše slavlje. Apsolutno sve što vam je potrebno.

Posebno je bitno što na samom sajtu svi građani imaju mogućnost da ocijene firmu koju su unajmili. Tako lako možete znati ko je siguran, a ko ne, i najbolje ocjenjene možete pronaći na stranici “Najbolje ocjenjeni profili”.

Sigurno smo da oni sa negativnim referencama u ovom poslovnom imeniku neće biti vaš prvi izbor.

Laka upotreba imenika

Sam sajt je vizuelno veoma jednostavan i lak za pretragu. Odmah na početku imate opciju prijava/registracija, napredno pretraživanje imenika, najnoviji profili, najpopularniji profili, tek ažurirani proifili, najbolje ocjenjeni profili, najčešće recenzirani profili i profili najčešće u favoritima.

Sve je pregledno i lako za upotrebu.

Napredno pretraživanje

U sklopu naprednog pretraživanja bez ikakvih problema ćete pronaći uslugu koja vam treba. Imate mogućnost da birate kategoriju usluge, grad i državu koja vam je potrebna, da izaberete da li će biti VIP korisnik, kao i to kako je ocijenjen. Sve što vam je potrebno da pronađete pružaoca usluge po vašoj mjeri.

Kontakt

Za sve nedoumice u korišćenju poslovnog imenika, bilo da je u pitanju registracija, prijava ili pretraga poslovnih oglasa uvek možete poslati poruku putem kontakt forme koja se nalazi na samom sajtu. Potrebno je samo da ostavite vašu e-mejl adresu, da bi vam u što kraćem vrijemenu bilo odgovoreno.

nasigurno
NaSigurno – screenshot dijela sajta

Savjeti

Poslovni imenik vam daje i brojne savjete koje možete čitati. Oni će vam riještiti dileme u vezi sa korišćenjem ovog sajta. Osim važnog obavještenja na samom početku, tu su i odgovori na pitanja poput šta uraditi na samom početku, kako se upisati u direktorij, šta je besplatno, kako pretraživati direktorij, kako svoj profil prebaciti u VIP profil, na koji način funkcionišu google mapa i galerija slika… Tu možete pronaći ama baš sve što bi vam bila potencijalna nedoumica.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

 • TNT radio Sarajevo
 • TNT radio Tuzla
 • TNT radio Zenica
 • TNT radio Travnik
 • Narodni Sarajevo
 • Narodni Tuzla
 • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana