Internet marketing je sadašnjost i budućnost oglašavanja!

internet marketing Šta je Hosting

29/04/2020

Internet marketing – Kada morate pronaći informacije vezano uz neku stvar, broj telefona ili adresu nekog poslovanja, vjerojatno vam je prva stanica Google.

Internet je postao naša svakodnevica i najposjećeniji je medij današnjice. Upravo zbog toga, u njemu leži i veliki potencijal, pa se internet marketing smatra budućnošću. Postoji nekoliko različitih načina marketinga na internetu, a TNT grupacija nudi vam kompletnu uslugu digitalizacije vašeg poslovanja!

Web stranica je danas obavezna!

Još uvijek nemate web stranicu svojeg poslovanja? Tada je velika vjerojatnost da zbog te greške gubite mnogo potencijalnih klijenata, koji odlaze konkurenciji.

Stranica se je do prije nekoliko godina smatrala modernizacijom i bila je razlog više za odabir nekog poslovanja, no danas je internet stranica obavezna. Internet stranica je mjesto na kojem će vaši posjetioci imati priliku pronaći više informacija o vašem poslovanju, o uslugama koje nudite ili proizvodima koje prodajete, te načine za kontakt.

TNT grupacija nudi modernizaciju vašeg poslovanja i kompletnu uslugu internet marketinga, od kreiranja web stranice do postavljanja oglasa i održavanja društvenih mreža.

Internet marketing na društvenim mrežama i tražilicama

Postoje razni oblici internet marketinga, a najpoznatiji su marketing na društvenim mrežama ili Google-u. Ova vrsta marketinga može vam dovesti efektivne rezultate, a nudi mogućnost detaljnog ciljanja korisnika.

Na Facebook-u publiku možete targetirati ovisno o mjestu gdje se nalaze, godinama, spolu ili interesima, a na Google-u ciljate publiku prema pojmovima koje pretražuju. Tako ćete pronaći ljude koji su sigurno zainteresirani za ono što nudite i postići puno bolje rezultate s manjim utroškom budžeta.

Osim marketinga i ulaganja u oglase, neophodno je da dio budžeta ulažete u kreiranje sadržaja i prisutnost na društvenim mrežama.

TNT portal nudi jeftine mogućnosti internet oglašavanja

TNT portal u vlasništvu naše grupacije nudi vam mogućnost jeftinog oglašavanja u BiH. S više od 20 tisuća posjetitelja dnevno, vaš članak ili banner na ovom portalu biti će vidljiv mnogim ljudima, a posjećenost portala raste iz dana u dan. Iskoristite prednosti internet oglašavanja još danas!

S nama je lakše do uspjeha

Internet marketing je pristupačan svima, a nudi mogućnost lokalnog ciljanja ljudi ili doseg cijele publike u BiH. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika u svijetu interneta i digitalizacije poslovanja pobrinut će se da vaš marketinški budžet maksimalno iskoristimo, a TNT Portal u našem vlasništvu omogućava nam da ponudimo odlične cijene za internet oglašavanje.

Moglo bi vas zanimati

Šta je SEO optimizacija sajta?

Šta je SEO optimizacija sajta?

SEO optimizacija sajta je način na koji optimizujemo sajt i stranice sajta, kako bi se povećala količina organskih...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana