Poslovne.com su najbrže rastući biznis portal u regionu!

biznis portal

3 listopada, 2020

Neš najnoviji projekat, biznis portal poslovne.com je po svim pokazateljima najbrže rastući poslovni portal na Balkanu.

Kao paramtre smo uzeli preko 30.000 jedinstvenih posjeta u prvih mjesec dana postojanja biznis portala poslovne.com, autoritet domene (DR) koji je u rekornom vremenu narastao na 19.

Za autoritet domene kod googla najvše su zaslužni unikatni članci sa temama kao što su biznis ideje, dodatna zarada i biznis savjeti. Najpopularniji članci su, očekivano, iz kategorije dodatna zarada dok su poslovne vijesti na drugom mjestu.

“Poslovne.com sa pratećim sadržajem na Poslovne TV je zasigurno naš omiljeni projekat ovih dana. Iznanđeni smo pozitivnom energijom koja vlada među poslovnim ljudima na Balkanu pa spremamo i prvu poslovnu društvenu mrežu za ovu regiju” kaže Alem Lolić, direktor TNT Grupacije.

Više o poslovne.com

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem vam donosimo biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

roz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije. U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme. Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla.

Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu. Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas!

Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike. Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana