Biznis portal u regionu koji najbrže raste – poslovne.com!

biznis portal

03/10/2020

Biznis portal poslovne.com – naš najnoviji projekat je po svim pokazateljima najbrže rastući poslovni portal na Balkanu.

Poslovni portal i njegovi parametri

Poslovni portal poslovne.com veoma brzo rastu. Za paramtre smo uzeli preko 30.000 jedinstvenih posjeta u prvih mjesec dana postojanja portala poslovne.com, autoritet domene (DR) koji je u rekornom vremenu narastao na 19.

Za autoritet domene kod googla najvše su zaslužni unikatni članci sa temama kao što su biznis ideje, dodatna zarada i biznis savjeti. Najpopularniji članci su, očekivano, iz kategorije dodatna zarada dok su poslovne vijesti na drugom mjestu.

“Poslovne.com sa pratećim sadržajem na Poslovne TV je zasigurno naš omiljeni projekat ovih dana. Iznenđeni smo pozitivnom energijom koja vlada među poslovnim ljudima na Balkanu pa spremamo i prvu poslovnu društvenu mrežu za ovu regiju” kaže Alem Lolić, direktor TNT Grupacije.

Biznis portal poslovne.com – detaljnije

Poslovne.com je domaći poslovni portal na kojem vam donosimo biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

roz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije. U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Ovo su smo neke od tih vijesti su:

  • Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme. Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla. Kako pokrenuti biznis uz pomoć interneta jedan je od najčitanijih tekstova koji vam dosta koriste.
  • Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu. Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis. Kako voditi društvene mreže, kako napraviti logo za firmu, kako napisati poslovni plan (za sebe i za investitore), i tako dalje.

  • U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas! Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike. Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Na sajtu poslovne.com možete čitati i najaktuelnije poslovne vijesti, pa čak i poslovni horoskop radi zabave.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana