Softver Vorta brzo donosi ogromne uštede!

24 veljače, 2021

Softver Vorta je idelno IT riješenje za moderne proizvođače koji žele ostati konkurenti.

Većina proizvođača moderni poduhvat zvani “digitalizacija” tako doživljava kao nužno zlo čak i prije nego dođu u dodir sa njom.

Međutim, kreatori raznih programa i alata s kojima se proizvođači susreću na svojim tržištima tvrde da je informatika osmišljena s ciljem da pomogne u automatizaciji procesa, da bi rezultati bili kvalitetniji, pouzdaniji i ukoliko proizvođač želi – brži i jeftiniji.

Softwerskih riješenja ima i biše nego dovoljno

Činjenica je da u stvarnosti postoji ogromna softverska ponuda, od potpunih promašaja do skoro pa savršenih rješenja, iz ugla koristljivosti za proizvođače.

Naravno, razlike u potrebama su često velike, tako da mali proizvođači i veliki internacionalni proizvođači iz IT ugla imaju potpuno različitu potrebu za programima.

Mnogi proizvođači prilikom traženja softvera kojim će poboljšati proizvodne procese, od narudžbe, preko proizvodnje do isporuke, nažalost žure sa odlukom.

Zvog rogqa na domaćem tržištu često možemo čuti da proizvođači nisu zadovoljni odabranim rješenjima i da su frustracije, a često i gubici do kojih je dovela njihova odluka ogromni.

poslovni svijet  softver vorta
Softver Vorta brzo donosi ogromne uštede! 1

Zbog neznanja, često trpi prvreda

Negativna iskustva onih koji su pokušali integrisati savremena IT rješenja ponekad se reflektuju na druge proizvodne firme, koje zbog takve atmosfere odustaju od pokušaja da se upuste u taj dio poslovanja.

Takav način razmišljanja je razumljiv, ali nažalost koban. Proizvođači koji uskoro ne digitalizuju svoje procese neće biti konkurentni u najbitnijinim aspektima poslovanja, a to su kvalitet i proizvodna cijena. S druge strane, dio proizvođača koji su se upustili u taj proc es, svjesni izazova koji su već prisutni i onih koji tek dolaze, ostvarili su vrhunske rezultate

Jedan od takvih primjera je brend namještaja “Gazzda” iz BiH, koji je digitalizacijom procesa uz pomoć softverskog rješenja “Vorta” ne samo uspio smanjiti rok isporuke, nego i podići kvalitet svoje usluge, a time povećati i zadovoljstvo svojih kupaca. 

Brend “Gazzda” je kroz stalnu razmjenu iskustva u radu s firmom “Vorta” pomogao da se razvije softverski servis koji u potpunosti razumije potrebe proizvođača u našem regionu. Firma Vorta je iskoristila dugogodišnje informatičko iskustvo da napravi istoimeni softver koji je u skladu sa zadnjim svjetskim standardima.

U potpunosti je fokusiran da na jednostavan način smanji kompleksnosti u lancu nabavke. Većina procesa unutar firme su sada rasterećeni pa uposlenici mogu da se skoncentrišu na druge zadatke.

Softver “Vorta” je domaći proizvod, a po svojoj jednostavnosti je još neviđen na regionalnom tržištu.

Vorta brzo donosi prednosti digitalizacije

Ono što ga čini drugačijim od sličnih proizvoda u regionu, a i šire, jeste garancija da će potpuna implementacija biti spremna za korištenje za maksimalno dva mjeseca.

Tokom toga, proizvođač je oslobođen od donošenja teških odluka kao što su definisanje procesa i planiranje same implementacije. “Vorta” od prvog dana nudi gotovo rješenje na osnovu kojeg proizvođač može odmah da procijeni uticaj i uštede. “

Vorta” je kod postojećih klijenata uspjela drastično smanjiti kompleksnost i administraciju poslovnih procesa, te na taj način smanjiti troškove, a istovremeno poboljšati kvalitet usluge i proizvoda omogućavajući proizvođaču prihvatanje 150% više narudžbi sa istim brojem uposlenih.

Više o tome kako “Vorta” tačno funkcioniše, kako softver izgleda i koji su preduslovi korištenja možete saznati na www.vorta.ba gdje također možete zatražiti prezentacijski sastanak.

Nemojte čekati da inovacije dolaze do vas – postanite inovator u svom polju djelovanja kroz inovativna IT rješenja kao što je Vorta.

Moglo bi vas zanimati

Pitate se gde izaći u Beogradu?

Pitate se gde izaći u Beogradu?

Jedan od najljepših gradova na Balkanu – Beograd. Ako se pitate gde izaći u Beogradu, ovaj tekst je upravo za vas!...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana