TNT RADIO je najslušanija radio stanica u Srednjoj Bosni

tnt radio

27/01/2020

Prema istraživanju Mediapuls za prošlu godinu, TNT RADIO je najslušanija radio stanica u Srednjoj Bosni!

Za ovo su zaslužne naše drage slušateljke i slušatelji s kojim se družimo već 23 godine!

Istraživanje je pokazalo i tendenciju velikog rasta slušanosti i na području Tuzle i Zenice, gdje imamo urede i mrežu lokalnih radio stanica.

Svakako treba istaći da je naš drugi radijski brend, NARODNI RADIO, povećao bazu slušatelja u Tuzlanskom kantonu i dodatno učvrstio poziciju na listi pet najslušanijih radija u Bosni i Hercegovini.

TNT je rođen 1997. godine u Travniku, kada je radijski čovjek Dino Lolić ostvario dječački san da ima vlastitu radijsku stanicu. Lokalni radio je izrastao u TNT Grupaciju koju danas čine dva radijska brenda različitih formata sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portali.

tnt radio

TNT RADIO je moderan radijski program formatiran prema potrebama slušatelja.

Stanica sa odličnom muzikom (oko 70% svjetske, ostatak iz produkcije ex-YU država), kratke lokalne vijesti, nagradne igre, društveno odgovorne akcije i kreativne reklame.

Plan za 2020? Dva nova radija u Sarajevu!

Regulatorne agencije za komunikacije BiH (RAK) nam je krajem 2019. godine dodijelila FM frekvencije u Sarajevu i okolini. Zahvaljujući tome, uskoro otvaramo , gdje uskoro lansiramo lokalne stanice “TNT Sarajevo” i “Narodni Sarajevo”.

Moglo bi vas zanimati

Produkcija radio reklama primjeri

Produkcija radio reklama predstavlja proces stvaranja audio materijala koji će se koristiti za oglašavanje proizvoda,...

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana