TNT RADIO ruši sve rekorde slušanosti !

tnt radio

27 siječnja, 2020

Prema istraživanju Mediapuls za prošlu godinu, TNT RADIO je uvjerljivo najslušanija radio stanica u Srednjoj Bosni! Za ovo su zaslužne naše drage slušateljke i slušatelji s kojim se družimo već 23 godine!

Istraživanje je pokazalo i tendenciju velikog rasta slušanosti i na području Tuzle i Zenice, gdje imamo urede i mrežu lokalnih radio stanica. Svakako treba istaći da je naš drugi radijski brend, NARODNI RADIO, povećao bazu slušatelja u Tuzlanskom kantonu i dodatno učvrstio poziciju na listi pet najslušanijih radija u Bosni i Hercegovini.

TNT RADIO ruši sve rekorde slušanosti !

TNT je rođen 1997. godine u Travniku, kada je radijski čovjek Dino Lolić ostvario dječački san da ima vlastitu radijsku stanicu. Lokalni radio je izrastao u TNT Grupaciju koju danas čine dva radijska brenda različitih formata sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portali.

TNT RADIO je moderan radijski program formatiran prema potrebama slušatelja. Stanica sa odličnom muzikom (oko 70% svjetske, ostatak iz produkcije ex-YU država), kratke lokalne vijesti, nagradne igre, društveno odgovorne akcije i kreativne reklame.

Plan za 2020? Dva nova radija u Sarajevu!

Regulatorne agencije za komunikacije BiH (RAK) nam je krajem 2019. godine dodijelila FM frekvencije u Sarajevu i okolini. Zahvaljujući tome, uskoro otvaramo , gdje uskoro lansiramo lokalne stanice “TNT Sarajevo” i “Narodni Sarajevo”.

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

RADIO STANICE

  • TNT radio Sarajevo
  • TNT radio Tuzla
  • TNT radio Zenica
  • TNT radio Travnik
  • Narodni Sarajevo
  • Narodni Tuzla
  • Narodni Zenica

Copyright © 2021. -TNT GROUP - Sva prava pridržana