Najslušanije radio stanice u BiH. Naše su među njima!

Najslušaniji radio bih

20 lipnja, 2019

TNT Grupacija, s radijskim brendovima Radio TNT i Narodni radio, nalazi se na 5. poziciji u Federaciji BiH i 7. mjestu u BIH.

S obzirom na to da Bosna i Hercegovina ima oko 150 radijskih stanica, ovaj rezultat pokazuje svu ozbiljnost rada uprave ove Grupacije.

  • Ako uzmemo u obzir da su istraživanja Agencije IPSOS Sarajevo vršena u periodu kada smo tek lansirali Radio TNT u Tuzli i Zenici, te proširili pokrivenost Narodnog radija na tuzlansku regiju, zadovoljni smo ovim rezultatima, kaže Alem Lolić, direktor TNT Grupacije.

Radio TNT je već dvije decenije uvjerljivo najslušanija stanica u Travniku. Radio TNT Tuzla je, samo šest mjeseci od lasniranja, druga po slušanosti “gradska” stanica u Tuzli.

 Narodni radio je lider u zeničkoj regiji, a sve je popularniji u Tuzlanskom kantonu.

  • Sve je počelo 1997. godine u Travniku, kada je moj otac Dino ostvario dječački san da ima vlastitu radijsku stanicu. Sada naš medijski servis čine dva radijska brenda različitih formata s frekvencijama i uredima u Travniku, Tuzli i Zenici, tri tematske televizije i news portal, kaže Alem Lolić.

Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu što nas ubraja među najslušanije radio stanice u BiH.

Najslušanije radio stanice u BiH
Najslušanije radio stanice u BiH

Moglo bi vas zanimati

Započnimo digitalizaciju

Dignimo poslovanje na novi nivo

Copyright © 2020 -TNT GROUP - Sva prava pridržana